Cursos

TALLER DE GESTIÓ ENERGÈTICA I EMOCIONAL DE LA VERGONYA EN PERSONES LGTBIQ+

Colors.jpg

En aquest taller treballarem la vergonya al teu conscient, al teu inconscient i a l’inconscient col.lectiu.

Entrarem en el patrons mentals i emocionals adquirits en aquesta vida pels condicionaments de la societat i el pes de l’inconscient col.lectiu en contra de la diferència i especificament en contra de les persones LGTBIQ+.

Iniciarem un camí per sanar i deixar anar aquesta emoció que debilita molt. També passarem per la culpabilitat, tot i que en aquest taller no hi aprofundirem.

Com en el taller de Sanació profunda de vides passades i d’aquesta vida, podrem aprofitar l’energia de l’equinocci de primavera per fer ‘spring cleaning’ (neteja de primavera) i sanar tot allò que necessita ser sanat ara en relació a la vergonya. I també podrem aprofitar la força de la lluna plena.

Com farem aquesta gestió de la vergonya?

🌈 A través de visualitzacions guiades i introspecció per adonar-nos dels patrons mentals i emocionals emmagatzemats al nostre cos físic, a la nostra ment i a la nostra energia. I alliberar aquests patrons.

🌈 Observant el nostre cos energètic per descobrir on hi ha bloqueigs relacionats amb la vergonya i desfent aquests blogueigs amb una sanació energètica grupal del cos etèric amb l’ajuda dels raigs còsmics i els raigs de l’arc Iris (de Sant Martí en català) i dels éssers de llum pura.

🌈 A un nivell més ampli i treballant com a grup, entrant a l’inconscient col·lectiu LGTBIQ+, sentint la seva energia i, amb la meva guia, ajudant a què la vergonya deixi d’estar associada específicament amb les persones LGTBIQ+. Per aquesta part, demanarem l’energia dels dracs, éssers que han estat tant venerats com perseguits, de la mateixa manera que ho han estat les persones LGTBIQ+ al llarg de la història. Aquest últim punt és també una ajuda a la resta de persones LGTBIQ+ de la Terra.

Si vols més informació sobre els dracs, en parlo a la primera meitat d’aquest video.

Data

Horari: 11h a 13h

Preu: Taquilla inversa (aportació voluntària, que cadascú aporti el que vol i pot)

Lloc: Barcelona Sants- Badal

Grup de màxim 10 persones

Taller dirigit a persones LGTBIQ+

CURS DE REIKI ANGÈLIC NIVELLS 1 & 2

Reiki Angèlic

El Reiki Angèlic és una tècnica de sanació que treballa amb àngels, arcàngels, mestres ascendidis i altres éssers de llum pura.

Els àngels i éssers de llum pura són energies de diferents freqüències que ens ajuden a fer una sanació més eficaç i amb molt amor. Nosaltres també som energia, però estem encarnats en un cos material, físic.

En el curs, els àngels i éssers de llum pura fan les iniciacions i ancoren els símbols en el cos energètic de la persona. El Reiki Angèlic connecta l’alumne amb l’energia de la seva ànima i l’ajuda a ser un canal pur entre els éssers de llum pura i la persona que rep la sanació (que també pot ser ella mateixa, en el cas d’autosanació).

Durant el curs, connectem amb la pau interior i l’amor incondicional, que són les millors eines tant pel nostre creixement personal com per a fer una sanació perfecta per a cadascú. Es produeix un canvi interior gran i, per tant, un canvi de consciència.

Un curs per a aprendre a sanar amb l’energia dels àngels i canalitzar l’energia universal cap a la Terra i els que en formem part; per a aprofundir en la connexió amb nosaltres mateixos i amb aquestes energies i, per a qui ho desitgi, utilitzar el Reiki Angèlic professionalment. No és necessari conèixer altres sistemes de sanació.

Àngel colors

Durant el curs rebràs:
۞ Una neteja angèlica i sanació de karma abans de les sintonitzacions.
۞ Les sintonitzacions dels nivells 1 i 2 de Reiki Angèlic, incloent l’anclatge de 8 símbols.

Aprendràs les tècniques de:
۞ Autosanació
۞ Sanació amb Mestres Ascendits i sanadors galàctics
۞ Sanació multidimensional, vides passades i realitats paral·leles
۞ Sanació a distància
۞ Informació sobre els xacres i com treballar amb colors, cristalls i essències florals. Tècniques per a preparar les eines que fem servir durant la sanació.

Se’t proporcionarà el següent material:
۞ Cristall Mestre.
۞ Manual del curs.
۞ Certificat de practitioner de Reiki Angèlic 1 i 2 avalat per l’Associació de Reiki Angèlic del Regne Unit (Angelic Reiki Association UK), que permet utilitzar el Reiki Angèlic professionalment.

Dates: 2019

Horari:

Divendres de 17h a 19h
Dissabte de 10h a 19h amb pausa per dinar
Diumenge de 10h a 18h amb pausa per dinar

Lloc: Barcelona Sants

Preu: 225€

Pàgina web de l’associació de Reiki Angèlic del Regne Unit: Angelic Reiki Association

 

Neus Miquel Tàpies: Mestra de Reiki Angèlic, canalitzadora, practitioner de Colorpuntura, Cristal·loteràpia, Cromoteràpia, Aurasoma, Flors de Bach, sanacions energètiques, treball de vides passades, zoofarmacognosi, veterinària, etòloga, comunicadora animal (especialitzada emocions i en missió de vida). Especialitzada en acompanyar energèticament i emocionalment a persones LGTBIQ+.

Facilitadora de cursos i tallers de Reiki Angèlic, Animals de poder, Gestió energètica i sanació d’emocions, Flors de Bach, Zoofarmacognosi, Etologia. Canalitzacions i sanacions grupals.

Fomentadora de la diversitat.

 

Inscripcions i més informació: neusmiqueltapies@gmail.com
http://www.neusmiquel.com (645 85 40 06)

 

Meditacions guiades per fer conscients, treballar i sanar emocions relacionades amb l’experiència de ser una persona LGTBIQ+ en una societat heteropatriarcal.