Qui sóc

Sóc la Neus.

Acompanyo a persones i animals en la seva missió de vida.

Treballo amb energia i emocions. A través de sanacions energètiques, connectant amb els guies i altres mètodes, ajudo a persones a trobar el seu camí, a transformar i/o deixar anar les emocions, creences i patrons mentals que les bloquegen, a aconseguir més pau interior, a estimar-se, a nutrir-se, a reconnectar amb la seva essència.

Sóc activista LGTBIQ+. Conec i he viscut moltes situacions i emocions amb les que es troben les persones LGBTIQ+ a la societat.

Sóc canalitzadora, mestra de Reiki Angèlic, practitioner de colorpuntura, flors de Bach, cristal·loteràpia i AuraSoma. Sóc veterinària i etòloga.

A les sanacions energètiques, utilitzo colorpuntura, cristalls, AuraSoma, el cant,  cants harmònics, tambor i bols tibetans segons el que es necessita a cada moment.

Vull ajudar a persones, animals i natura a conviure més harmònicament.

 

Pots consultar la meva altra pàgina web: http://www.neusmiquel.com

Neus Miquel Tàpies: Mestra de Reiki Angèlic, canalitzadora, practitioner de Colorpuntura, Cristal·loteràpia, Cromoteràpia, Aurasoma, Flors de Bach, sanacions energètiques, treball de vides passades, zoofarmacognosi, veterinària, etòloga, comunicadora animal (especialitzada emocions i en missió de vida). Especialitzada en acompanyar energèticament i emocionalment a persones LGTBIQ+.

Facilitadora de cursos i tallers de Reiki Angèlic, Animals de poder, Gestió energètica i sanació d’emocions, Flors de Bach, Zoofarmacognosi, Etologia. Canalitzacions i sanacions grupals.

Fomentadora de la diversitat.